Hírlevél feliratkozás:

Adatkezelési tájékoztató
Bejelentkezés:

Regisztrálok | Elfelejtett jelszó
Pénznem választó:
Díjnyertes, megbízható,
vásárlóbarát webáruház
Akár ingyenes
kiszállítás (részletek itt)
 

Termékkategóriák


OTP
Olcsóbbat.hu

 

SZ+SZ Opció


alt

Szerelés + Szállítás Opció

Az SZ+SZ opciónkal azoknak a vásárlóinknak szeretnénk segíteni, akik nem értenek vagy nincs idejük, esetleg segítségük összeszerelni gépeinket. Természetesen ez a lehetőség semmilyen formában nem változtatja meg a garanciális feltételeket, ha cégünk szakemberei vagy, ha Ön szereli a gépeket akkor is az előírt garanciát biztosítjuk!

Figyelem! Jelenleg ez a szolgáltatásunk átmenetileg 2018.04.23-tól nem érhető el helyszíni szerelés formájában! Amennyiben szerelten szeretné a gépet kérni, úgy az a központunkból összeszerelt állapotban küldjük ki Önnek megfelelő biztonságos csomagolásban! Az itt leírtak nem vonatkoznak a Project termi összeszerelésekre! Megértésüket köszönjük! 

 

A Szerelés + Szállítás opcióval lehetőséget biztosítunk Önöknek, hogy kényelmesen otthonról intézhesse fitnesz eszköz vásárlását és beüzemelését. Keressen fel bennünket és kérjen árajánlatot ezen opciónkra.

Nem kell mást tennie, mint megrendeli a kiszemelt terméket, majd a megjegzésbe, vagy valamilyen formában (e-mail, telefon) jelzi felénk a választott sz+sz opciót. kérésének megfelelően intézkedünk és a lehető leghamarabb otthonába szállítjuk, beüzemeljük és átadjuk az Ön részére.

SZ + SZ opció = kulcsrakész opció

Önnek lehetősége nyílik ezen opció használatával az alábbi lehetőségekre:

  • Választott terméket otthonába szállítjuk és össze szereljük.
  • Választott terméket szerelten küldjük, önnek már csak használnia kell.
  • Választott terméket szereljük és ön szállítja el.
Kérjük megrendelésekor tüntesse fel, ha élni kíván valamely lehetőséggel!

Az árak a megrendelt terméktől függően alakulnak!

Kérjen árajánlatot a fenti opciók egyikére!

 

Forgalmazott márkáink:


Horizon Fitness; Vision Fitness; Stamm Bodyfit, Stamm, Omni Fitness, Rebel, Matrix Fitness, Kettler; Polar; Suunto; Tunturi; Bremshey; Keys Fitness; Tuff Stuff; Marcy; Cornilleau; CalGym; Technogym; Life Fitness; Bowflex; Daum Electric; Reebok; Hammer; Finnlo; Personality gym; Multipower; Power Track; Bosu; Ironman; Fitstar; First Degree; Weider; Harbinger; SciFit; Eurosport; Kensho; Masclugen X; Peak Performance; Twinlab;BH Hipower; Elite Fitness; Body bike; Cybex; Gymnic; Joy sport; Octane, Robust; Star Trac, Impulse Fitness, Tomahawk, Wilson; Best Body Nutrition, Mammut Nutrition ....
 

Forgalmazott termékeink:


Szobakerékpár, Ellipszisjáró, Futópad, Lépcsőzőgép, Taposógép, Evezőpad, Evezőgép, Vibrációs gép, Kondicionáló berendezés, Fitness center, lapsúlyos gépek, Tárcsasúlyos gépek, Masszírozó, roller, gördeszka, húzódzkodó rúd, Táplálékkiegészítő, Tenisz, Ping Pong, Asztalitenisz, Box, Csocsóasztal, Vibrációs gépek, Pulzusmérő órák, Szauna, futópadok. Asztalifoci, csocsó asztal, Biliárd asztal, Rex asztal, Póker termékek, Úszómedencék, Szolárium, Fitness ruházat, testépítő ruházat, tömegnövelő, zsírégető, aminosav, fehérje, Használt gépek.

Üzlethálózatunk:

Budapest

Fitness szaküzlet

1076 Budapest Garay tér 20

Garay u. és Murányi u. sarka

+3630/430-1201

Nyitva tartás:

H-K: 10:00-18:00

Sz: 12:00-19:00

Cs-P: 10:00-18:00

Sz: minden páratlan héten 10:00-13:00

Zalaegerszeg

Központi iroda, raktár és szerviz

8900 Zalaegerszeg, Juhász Gyula út 15.

 

+3630/627-8603

+3630/627-7865

Nyitva tartás:

H-P: 08:00-16:00

Sz-V: zárva