Hírlevél feliratkozás:

Adatkezelési tájékoztató
Bejelentkezés:

Regisztrálok | Elfelejtett jelszó
Pénznem választó:
Díjnyertes, megbízható,
vásárlóbarát webáruház
Akár ingyenes
kiszállítás (részletek itt)
 

Termékkategóriák


OTP
Olcsóbbat.hu

 

Polar pulzusmérő órák


Polar pulzusmérő óra, Polar óra, pulzusmérő óra

A Polar pulzusmérő órával való edzés lényege a megfelelő zónában való edzés. A mai rohanó világban nincs időnk odafigyelni saját magunk egészségére. Anno a  legtöbb gondoskodást szüleinktől kaptuk, kapjuk. Nos, immáron több éve itt van Magyarországon egy márka a POLAR, mely nyílván a szülői gondoskodást nem is tudja pótolni, de mégis segíthet egy helyes irány megmutatásában, mely hosszútávon az életet is jelentheti és örömet is okozhat.

 

Mai világunkban az emberek testmozgás alatt általában azt értik, hogy esetleg nem használják a liftet és helyette inkább lefut az emeletről vagy gyalog megy a boltba... sorolhatnánk még a példákat. Ami helyes és a  másik variáció lenne az az hogy ténylegesen eljár edzeni, mozogni, sportolni, esetleg rendszeres látogatója egy fitness teremnek. Ha azt gondolja, hogy ha kifut a világból és másnap, meg sem tud mozdulni az izomláztól, akkor egy nagyon jó edzésen van túl, de ez nem jó. A Polar óráival ebben igyekszik a segítségünkre lenni. Egy szabadalmaztatott technológia mely szinte csak a Polar pulzusmérőiben és néhány orvosi műszerben található meg. Ez a Heart Rate Variability más néven, Szívfrekvencia változékonyág mérése. Bonyolult képletekkel, a személyes adatokkal és a szívfrekvencia változékonysággal (HRV) a Polar óra kiszámolja nekünk az aznapi szeméyles célzónánkat és még rengeteg fontos adatot. Ha ezt a célzónát betartjuk akkor elérhetjük célunkat (mely lehet zsírégetés, szintentartás vagy éppen állóképesség javítás) anélkül hogy esetleg feleslegesen megerőltetnénk a szervezetünket.

 

És ez az az ok amiért mindenképp a POLAR pulzusmérő órákat válsszuk. A Polar pulzusmérői figyelmeztetnek minket arra, ha elhagyjuk a nekünk aznapra megadott zóna értékeket. Itt a döntés természetesen megint a mi kezünkben van, vagy elfogadjuk vagy nem, de ha szót fogadunk a Polar Pulzusmérő óránknak akkor kiváló eredményeket érhetünk el viszonylag rövid időn belül!

 

Válasszunk tehát egy testhez álló Polar pulzusmérő órát, aki velünk lesz minden egyes keservesen \"kifacsart\" izzadság cseppnél. Figyel ránk és jelez ha baj van!

Nézze meg termék videóinkat YouTube csatornánkon! 

A videók megtekintéséhez, csak kattintson a YouTube ikonra! Amennyiben érdekesnek és hasznosnak találja, iratkozzon fel csatornánkra! Folyamatosan frissítjük és új, hasznos videókkal jelentkezünk!


Találatok: 1 - 16 / 16

Üzlethálózatunk:

Budapest

Fitness szaküzlet

1076 Budapest Garay tér 20

Garay u. és Murányi u. sarka

+3630/430-1201

Nyitva tartás:

H-K: 10:00-18:00

Sz: 12:00-19:00

Cs-P: 10:00-18:00

Sz: minden páratlan héten 10:00-13:00

Zalaegerszeg

Központi iroda, raktár és szerviz

8900 Zalaegerszeg, Juhász Gyula út 15.

 

+3630/627-8603

+3630/627-7865

Nyitva tartás:

H-P: 08:00-16:00

Sz-V: zárva