Hírlevél feliratkozás:

Adatkezelési tájékoztató
Bejelentkezés:

Regisztrálok | Elfelejtett jelszó
Pénznem választó:
Díjnyertes, megbízható,
vásárlóbarát webáruház
Akár ingyenes
kiszállítás (részletek itt)
 

Termékkategóriák


OTP
Olcsóbbat.hu

 

Vital Force futópad szobakerékpár és elliptikus tréner


Vital Force futópad, szobakerékpár és elliptikus tréner

Mint ahogy az már ismert, cégünk próbál mindig a magas minőségű, de megfizethető termék kínálatra törekedni. Lényegében ezért is hoztuk létre a Vital Force márkanevet és alapítottuk meg saját márkás termékeinket. Jelenleg saját termékeink között futópadokat, szobakerékpárt és elliptikus trénert egyaránt találhatnak a kiegészítő termékeink mellett! Ebben a cikkünkben Saját termékeinket mutatjuk be...

Vital Force futópad, szobakerékpár és elliptikus tréner

Ahogy a bevezetőben is említettük, mindig a minőségre törekedünk. Ezért csak olyan gyártókkal gyártatjuk saját termékeinket, akik már bizonyítottak a piacon és garantálják a minőséget, így tudunk széles garanciákat biztosítani. Termékeinket folyamatosan teszteljük és a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztjük is. Saját Vital Force Inception T1 és Explorer T1 futópadjaink immáron 2014 óta a piacon vannak, és tökéletesen hibátlanul üzemelnek! (összesen egy hibás termékkel találkoztunk ez idáig, melynek eltörték a bekapcsoló gombját - ez a szám valós, nem a reklám kedvéért írtuk be, hivatalos jegyzőkönyvvel tudjuk igazolni, hogy egy darab futópad érkezett eddig be a szervizünkbe ezen típusokból).

2016 -ban elkezdtük forgalmazni szobakerékpár és elliptikus tréner modelljeinket, melyet előszerettettl vásárolnak ügyfeleink. A termékek szintén magas szintű gyártótól érkeznek, akik több neves cégnek a termékeit is készítik. Márkaneveket nem említhetünk, de több Német piacon található termék is ebből a gyárból kerül ki! Mindkét modellünk olyan paraméterekkel rendelkezik, melyeket csak a náluk jóval magasabb áron kapható azonos tudású gépek tudnak. Nagy hangsúlyt fektettünk első modelljeinknél a dizájnra. Mindkét gépünk olyan megjelenést kapott, amely szinte minden stílushoz passzol, így bátran akár a szoba dísze is lehet, persze csak szigorúan megfelelő használat mellett :-) Vital Force Black Shape elliptikus trénerünk és Experience bike szobakerékpárunk szintén egy bevállt és jól használható közkedvelt termék, mely ugyan még viszonylag rövid ideje van a piacon, de vásárlóink elégedettsége, mutatja, hogy vélhetően ez a modell is egy hosszú távra szóló jó befektetés lehet!

Vital Force Black Shape elliptikus tréner

Vital Force Experience Bike szobakerékpár

Termékeink üzleteinkben megtekinthetőek és kipróbálhatóak, így Önök is meggyőződhetnek a fent leírtakról.

A kedvező árak mellett a minőséget is garantálhatjuk a Vital Force márkanév alatt!

Vital Force - Minden ami fitnesz!

 

Üzlethálózatunk:

Budapest

Fitness szaküzlet

1076 Budapest Garay tér 20

Garay u. és Murányi u. sarka

+3630/430-1201

Nyitva tartás:

H-K: 10:00-18:00

Sz: 12:00-19:00

Cs-P: 10:00-18:00

Sz: minden páratlan héten 10:00-13:00

Zalaegerszeg

Központi iroda, raktár és szerviz

8900 Zalaegerszeg, Juhász Gyula út 15.

 

+3630/627-8603

+3630/627-7865

Nyitva tartás:

H-P: 08:00-16:00

Sz-V: zárva