Hírlevél feliratkozás:

Adatkezelési tájékoztató
Bejelentkezés:

Regisztrálok | Elfelejtett jelszó
Pénznem választó:
Díjnyertes, megbízható,
vásárlóbarát webáruház
Akár ingyenes
kiszállítás (részletek itt)
 

Termékkategóriák


OTP
Olcsóbbat.hu

 

Tájékoztatás a koronavírussal (COVID-19) kapcsolatosan


Együtt a koronavírus ellen

Jelenleg nehéz helyzetben van a világ, a koronavírus (COVID-19) folyamatosan sakkban tartja a világot. Most az a legfontosabb, hogy: őrizzük meg a nyugalmunkat, segítsünk embertársainknak ott, ahol tudunk, alaposan mossunk kezet, fertőtlenítsünk, hordjuk a maszkot, ha emberek közé kell mennünk, tartsuk be az alapvető higiéniai szokásokat és ha lehetséges maradjunk otthon. Mindazoknak, akik ezt nem tudják megtenni, mert hozzájárulnak társadalmunk fenntartásához és működéséhez, csak egy dolgot szeretnénk mondani: Köszönjük! Csodálatosak vagytok, és minden tiszteletünk / elismerésünk a tiétek!

 

 

Szállítási információk termékeinkkel kapcsolatban

A legfontosabb információ, hogy nap mint nap azon dolgozunk, hogy zavartalanul kézbesítsük a megrendeléseket! Napi kapcsolatban állunk szállítási partnereinkkel az esetleges akadályok elkerülése érdekében. Raktárkészleteinket folyamatosan töltjük, így jelenleg is nagyon sok terméket készletről tudunk szállítani. Azonban a COVID-19-re valófelvásárlási láz minden céget érintett valamilyen formában. Nagyon sok termék elfogyott a gyártóktól, akik a megnövekedett igényekre való tekintettel csak hosszabb időre tudnak garantálni termékeket. Ezért előfordulhat, hogy egyes termékekből hosszú a szállítási idő. Viszont valóban nagy raktárkészlettel tudunk dolgozni és rengeteg terméket azonnal tudunk szállítani!

Jelenleg azonban lehetnek rövid távú változások (jogi változások, szállítási partnereink munkavállalóinak védelmére vonatkozó szabályok), amelyekre nem mindig tudunk közvetlen hatást gyakorolni. Ezért ha szállítása késik, kérjük, legyen megértőbb – minden körülmény között értesíteni fogjuk Önt és arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb megkapja a terméket. Esetleges megértésüket előre is köszönjük!

Mit teszünk a világjárvány terjedésének megakadályozása érdekében?

Országosan működő cég vagyunk offline és Online üzletekkel. Ezért elsők közt voltunk, akik a vírus idején bezártuk offline üzleteinket és otthoni munkavégzést biztosítottunk munkatársainknak. Azon munkatársainkat, akik munkájukat nem tudták otthonról végezni, a megfelelő védőfelszerelésekkel, egészségügyi eszközökkel láttuk el. A készpénzes fizetést próbáltuk minden esetben átutalásra, vagy bankkártyás fizetésre váltani, ezzel is kerülve a felesleges érintkezést. Szállító partnerünk a DPD aki a 40kg alatti csomagokat szállítja nekünk, szintén rendelkezik érintésmentes fizetési szolgáltatással. Természetesen tudjuk, hogy ezzel nem fogunk egy világjárványt megakadályozni, de próbáltuk kivenni a magunk részét amiből csak tudtuk.

Bízunk benne, hogy együtt sikerülhet, és minél hamarabb normalizálódni fog ez a kaotikus helyzet, amit a COVID-19 okozott. Mindenkinek jó egészséget, kitartást és kellő türelmet kívánunk!

A Kormány által bejelentett veszélyhelyzeti intézkedésekről, valamint a koronavírus terjedésével kapcsolatosan további tájékoztatás az alábbiakban érhető el:

Koronavírus weblap: https://koronavirus.gov.hu
Koronavírus Facebook oldal: https://www.facebook.com/koronavirus.gov.hu
Nemzeti Népegészségügyi Központ – A koronavírus megelőzésével kapcsolatos ajánlások: http://egeszseg.hu/koronavirus-tajekoztatok

A Nemzeti Népegészségügyi Központ ingyenesen hívható zöldszámokat is üzemeltet a koronavírushoz köthető lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében: 06-80-277-455 és 06-80-277-456 valamint egy e-mail cím is rendelkezésre áll: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üzlethálózatunk:

Budapest

Fitness szaküzlet

1076 Budapest Garay tér 20

Garay u. és Murányi u. sarka

+3630/430-1201

Nyitva tartás:

H-K: 10:00-18:00

Sz: 12:00-19:00

Cs-P: 10:00-18:00

Sz: minden páratlan héten 10:00-13:00

Zalaegerszeg

Központi iroda, raktár és szerviz

8900 Zalaegerszeg, Juhász Gyula út 15.

 

+3630/627-8603

+3630/627-7865

Nyitva tartás:

H-P: 08:00-16:00

Sz-V: zárva