Hírlevél feliratkozás:

Adatkezelési tájékoztató
Bejelentkezés:

Regisztrálok | Elfelejtett jelszó
Pénznem választó:
Díjnyertes, megbízható,
vásárlóbarát webáruház
Akár ingyenes
kiszállítás (részletek itt)
 

Termékkategóriák


OTP
Olcsóbbat.hu

 

Hírek


Rebel - Az új márka

Rebel sportRebel - Az új márka

Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy megérkezetek immáron Magyarországra ia a Rebel sportszerek - gördeszka, görkorcsolya, roller, korcsolya, sí felszerelések, védőfelszerelések... és minden ami ehhez a sporthoz kellhet! Termékeink egyenesen Németországból érkeztek, melyek 2 év garanciával kaphatóak - minőség és megbízhatóság mindenek felett!

Bővebben...

 

Biliárd, csocsó, tájfun, darts, póker termékek

biliárd, csocsó, tájfun, darts, pókerBiliárd, csocsó, tájfun, darts, póker termékek a Fitness-Vital Trade Kft repertoárjában. 2011-ben nagyobb hangsúlyt fektettünk azon termékek forgalmazására, amik nem csak a fitness-el és wellness-el kapcsolatosak.

 

Bővebben...

 

Stamm Bodyfit szobakerékpár, szobabicikli

altStamm Bodyfit szobakerékpár, szobabicikli, mint azt már korábbi cikkünkben említettük, cégünk lett a neves Német Stamm Bodyfit márka képviselője. Rengeteg értékes és jó képességű szobakerékpárt, szobabiciklit tudunk az Önök rendelkezésére kínálni. Minden Stamm Bodyfit termékre 2év garanciát biztosítunk...

Bővebben...

 

Stamm Bodyfit ellipszis tréner, ellipszisjáró, elliptikus tréner

Stamm BodyfitStamm Bodyfit ellipszis tréner, ellipszisjáró mint azt már korábbi cikkünkben említettük, cégünk lett a neves Német Stamm Bodyfit márka képviselője. Rengeteg értékes és jó képességű ellipszisjárót, ellipszis trénert, elliptikus trénert... (vagy nevezhetjük még számtalan módon) tudunk az Önök rendelkezésére kínálni. Minden Stamm Bodyfit termékre 2év garanciát biztosítunk...

Bővebben...

 

Stamm Bodyfit - Az új márka

Stamm Bodyfit logóStamm Bodyfit - Az új márka

Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat és partnereinket, hogy Cégünk ismét új márkákkal bővült! Immáron a Fitness-Vital trade Kft a Stamm Bodyfit - Stamm Germany és az Omni Fitness Német márkák Magyarországi képviselete és kizárólagos forgalmazója, szervize.

 

Bővebben...

 

Üzlethálózatunk:

Budapest

Fitness szaküzlet

1076 Budapest Garay tér 20

Garay u. és Murányi u. sarka

+3630/430-1201

Nyitva tartás:

H-K: 10:00-18:00

Ss: 13:00-20:00

Cs-P: 10:00-18:00

Sz: 10:00-13:00

Zalaegerszeg

Központi iroda, raktár és szerviz

8900 Zalaegerszeg, Juhász Gyula út 15.

 

+3630/627-8603

+3630/627-7865

Nyitva tartás:

H-P: 08:00-16:00

Sz-V: zárva