Hírlevél feliratkozás:

Adatkezelési tájékoztató
Bejelentkezés:

Regisztrálok | Elfelejtett jelszó
Pénznem választó:
Díjnyertes, megbízható,
vásárlóbarát webáruház
Akár ingyenes
kiszállítás (részletek itt)
 

Termékkategóriák


OTP
Olcsóbbat.hu

 

Nyári mulatságok - A sátorozás


Nyári mulatságok - A sátorozás

Ebben a cikkünkben a sátorozáshoz szeretnénk egy kis kedvet csinálni, illetve bemutatni néhány termékünket. Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a maga számára legmegfelelőbb sátort, hálózsákot, kiegészítőt.

Töltsön el szeretteivel kellemes időket kint a szabadban!

Miért is sátorozzunk?

Például, mert a sátorozás egyedi, felejthetetlen élmény, igazi kaland! Mondjuk reggel egy erdő szélén vagy egy folyó / tenger partján ébredni nem lebecsülendő nap-kezdés!

Tulajdonképpen a sátorozás egy kihívás, hiszen Önmagunkban, ha nem egy campingben sátrazunk, hanem kimerészkedünk a vadonba, akkor az Ősi öszteneinket ébreszthetjük fel vele. Túl tudjuik e élni az éjszakát, nem fogunk e fázni, eltudjuk e készíteni az ételeinket, nem lesz e túl erős a honvágy...stb érzések törhetnek ránk, melyek leküzdése igen csak élvezetessé teheti a sátrazást. A kaland az ami hajtja azon embereket, akik sátrazni akarnak. Szinte biztos, hogy egy felejthetetlen élményben lesz része, azon kalandvágyó embertársainknak, akik sátrazásra adják fejüket. Ha ön csak barátkozik a gondolattal, akkor ne habozzon, vágjon bele és ne hagyja magát megfosztani a sátrazás élményétől. 

 

A sátrazás megadhatja azt a szabadságot, mely a mai rohanó világunkban, már szinte luxusnak mondható. Nem számít mikor indulsz el, mikor érsz oda, reggel mikor kellsz fel, "csak te vagy" a magad ura lehetsz és szinte azt csinálsz amit akarsz. Persze ha egy Campingben sátrazunk, akkor csak módjával, hiszen ott másokra is figyelemmel kell lenni, de ha a vadonban sátrazunk, akkor mindez nem számít. 

Persze azt se felejtsük, hogy a sátrazás, azért némi előkészületet igényel, tehát ha még nem vagyunk rutinosak, akkor kétszer is ellenőrizzük a felszerelésünket, hogy elraktunk e mindent! Persze azt se flejtsük el, hogy figyeljünk a természetre, óvjuk és védjük azt!

A természet lágy ölén

Arról sem feledkezhetünk meg, hogy javában tombol a fesztiválszezon – jobbnál jobb koncertek, új arcok, hatalmas bulik... Egy jó sátornak itt is hasznát veheted!

 A sátorverés először lehet időigényes, de a rutinos kempingezőknek percekbe kerül összerakni a vázat és a vásznat - a megfelelő sorrendben. Az ilyen szakembert meg kell becsülni, és ügyesen rá kell venni, hogy a mi sátrunkat is ő verje le.

Ha más nincs, akkor mi is nekiveselkedhetünk, mivel a sátrakat eleve úgy tervezik, hogy egy kisgyerek is elboldoguljon velük.

 

Ajánlatainkat itt találod:

 

Lehetőleg olyan helyen állítsd fel a sátrat, ahol könnyen meg is találod, ha a koncertek után fáradtan visszatérsz aludni. Érdemes jellegzetes tereptárgyak környékére állítani, hogy ezek alapján tudj tájékozódni, mikor a több száz vagy ezer sátor között a sajátodat keresed.
 

A sátor után a legfontosabb kellék, amit magaddal vihetsz, az a hálózsák. E nélkül nem is érdemes elindulnod otthonról, hiszen alapvető kényelmedet szolgálja:

 

És hogy legyen mibe pakolni, mutatunk néhány praktikus táskát is túrázáshoz:

Történjen baráti társasággal vagy életünk éppen adott párjával, egy jól sikerült táborozás felejthetetlen, életre szóló élmény lehet mindenkinek.

Gyerünk a szabadba!

 

Üzlethálózatunk:

Budapest

Fitness szaküzlet

1076 Budapest Garay tér 20

Garay u. és Murányi u. sarka

+3630/430-1201

Nyitva tartás:

H-K: 10:00-18:00

Ss: 13:00-20:00

Cs-P: 10:00-18:00

Sz: 10:00-13:00

Zalaegerszeg

Központi iroda, raktár és szerviz

8900 Zalaegerszeg, Juhász Gyula út 15.

 

+3630/627-8603

+3630/627-7865

Nyitva tartás:

H-P: 08:00-16:00

Sz-V: zárva