Milyen sportfelszerelések kaphatóak a Vital Force webáruházban?

Előző írásunkból megismerhetted a trendi futópad és szobakerékpár márkákat. Ma pedig a sportfelszerelés kínálatunkat szeretnénk bemutatni neked.

Ismerd meg sportfelszerelés kínálatunkat!

Sportfelszerelés kínálatunkban ugyanúgy megtalálhatod a sport játékokat, a csocsót, a biliárdot, mint a dartsot, vagy a sportruházatok között a fitnesz edzőkesztyűket. De válogathatsz a gyermek, illetve felnőtt védőfelszerelések között is.
Mire jó a térd-, a csukló- vagy a könyökvédő?
A legjobb helyen jársz, ha te is a biztonságos sportolás híve vagy. Napjainkban egyre többféle térd-, csukló- vagy könyökvédő szett létezik, amik közül egyre nehezebb kiválasztani a legjobbat.

A védőfelszerelések elsődleges funkciója, hogy megtartsák, pihentessék vagy támogassák az elfáradt vagy sérült ízületeinket, porcainkat és szalagjainkat.
Webáruházunkból például választhatod a Rebel gyermek védőfelszerelést, amely tartalmaz 2 db csukló, 2 db könyök és 2 db térdvédőt. Kemény külső héjjal készülnek, ütéselnyelők és kényelmes habszivacsos belső résszel vannak ellátva.
Többféle méretben, fekete színben vásárolhatod meg ezeket a GS által bevizsgált termékeket. Vásárláskor kapsz hozzá egy tároló táskát és 1 év garanciát.

Rebel gyermek védőfelszerelés

Érdemes egyáltalán fitnesz edzőkesztyűt használni?

Azért érdemes fitnesz edzőkesztyűt viselned az edzés alatt, mert használatával kényelmesebb a súlyok emelgetése, illetve védi tenyeredet a bőrkeményedésektől, sérülésektől.
Biztosan te is tapasztaltad már, hogy egy hátedzés gyakorlat során felhúzásnál a legjobban nem a hátad, hanem a kezed fájt. Ekkor bizony jól jöhet egy pár edzőkesztyű, mivel vannak olyan rudak, amelyek már két tízes tárcsa jelenlétében is ki tudják nyírni a tenyeredet. 100 kg fölött pedig már szinte mindegy, hogy milyen rúdról van szó, kellemetlen lesz azt megtartani.
Bemutatjuk a Christopeit Fitnesz edzőkesztyűt, amely egy Neoprén / nylon anyagból készült magas minőségű fitnesz edzőkesztyű.

Kapcsolódó termékek:

  • Rebel Gyermek védőfelszerelés

    Elfogyott Akciós termék
    Többféle méretben kapható! Rebel Gyermek védőfelszerelés egyenesen Németországból. Egy szett mely tartalmazza a csukló, könyök és térdvédőket.
    Original price was: 4.600 Ft.Current price is: 3.900 Ft. Értesítést kérek
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük