Hírlevél feliratkozás:

Adatkezelési tájékoztató
Bejelentkezés:

Regisztrálok | Elfelejtett jelszó
Pénznem választó:
Díjnyertes, megbízható,
vásárlóbarát webáruház
Akár ingyenes
kiszállítás (részletek itt)
 

Termékkategóriák


OTP
Olcsóbbat.hu

 

Hírek


Tájékoztatás a koronavírussal (COVID-19) kapcsolatosan

Együtt a koronavírus ellen

Jelenleg nehéz helyzetben van a világ, a koronavírus (COVID-19) folyamatosan sakkban tartja a világot. Most az a legfontosabb, hogy: őrizzük meg a nyugalmunkat, segítsünk embertársainknak ott, ahol tudunk, alaposan mossunk kezet, fertőtlenítsünk, hordjuk a maszkot, ha emberek közé kell mennünk, tartsuk be az alapvető higiéniai szokásokat és ha lehetséges maradjunk otthon. Mindazoknak, akik ezt nem tudják megtenni, mert hozzájárulnak társadalmunk fenntartásához és működéséhez, csak egy dolgot szeretnénk mondani: Köszönjük! Csodálatosak vagytok, és minden tiszteletünk / elismerésünk a tiétek!

Bővebben...

 

Futópad rehabilitációs célokra

Több érdeklődővel is találkoztunk már üzleteinkben, illetve ügyfélszolgálatunkon, ahol olyan futópadot kerestek, mely alkalmas lehet rehabilitációs célokra is. Mivel nem túl sok ilyen cikkel lehet találkozni, ezért úgy gondoltuk, írunk egyet. Kínálatunkben ugyan szerepel több modell is, mely megfelel a rehab célokra, de most a Horizon Fitness Citta TT5.1 futópaddal foglalkoznánk többet.

Bővebben...

 

Christopeit sport új logó

Christopeit sport új logó

A Christopeit sport anyavállalata 2019-től egy új logó bevezetését rendelte el, mely jobban tükrözi a márka fejlődését, innovációját és dinamizmusát. A 2019-es év második felétől gyártott gépeken már az új logó lesz látható!

 

Christopeit Sport - Németország Nr1. otthoni fitneszgépe!

 

Bővebben...

 

Vital Force futópad szobakerékpár és elliptikus tréner

Vital Force futópad, szobakerékpár és elliptikus tréner

Mint ahogy az már ismert, cégünk próbál mindig a magas minőségű, de megfizethető termék kínálatra törekedni. Lényegében ezért is hoztuk létre a Vital Force márkanevet és alapítottuk meg saját márkás termékeinket. Jelenleg saját termékeink között futópadokat, szobakerékpárt és elliptikus trénert egyaránt találhatnak a kiegészítő termékeink mellett! Ebben a cikkünkben Saját termékeinket mutatjuk be...

Bővebben...

 

Edzőtermi gépek avagy milyen gépet vásároljak

Edzőtermi gépek avagy milyen gépet vásároljak

Ezt a kérdést cégünknek szerencsére sokszor teszik fel ügyfeleink. Ebben a cikkünkben megpróbáljuk a főbb szempontokat összeszedni és alátámasztni, mit miért érdemes, és mire kell odafigyelnünk. Sok esetben otthoni gépeket próbálnak a vásárlókra rásózni, és erre csak később derül fény, mikor már nem nagyon tud a vásárló visszakozni. Cikkünk elolvasása után, bízunk benne, hogy mindenki a megfelelő terméket tudja majd kiválasztani!

Bővebben...

 

Üzlethálózatunk:

Budapest

Fitness szaküzlet

1076 Budapest Garay tér 20

Garay u. és Murányi u. sarka

+3630/430-1201

Nyitva tartás:

H-K: 10:00-18:00

Sz: 12:00-19:00

Cs-P: 10:00-18:00

Sz: minden páratlan héten 10:00-13:00

Zalaegerszeg

Központi iroda, raktár és szerviz

8900 Zalaegerszeg, Juhász Gyula út 15.

 

+3630/627-8603

+3630/627-7865

Nyitva tartás:

H-P: 08:00-16:00

Sz-V: zárva