Hírlevél feliratkozás:

Adatkezelési tájékoztató
Bejelentkezés:

Regisztrálok | Elfelejtett jelszó
Pénznem választó:
Díjnyertes, megbízható,
vásárlóbarát webáruház
Akár ingyenes
kiszállítás (részletek itt)
 

Termékkategóriák


OTP
Olcsóbbat.hu

 

Gyártók


Rebel

Rebel

Rebel sporttermékek melyek immáron kaphatóak Magyarországon is. Egy márka ami a kültéri, téli, nyári sportokban egyaránt otthon van! Magas minőségű termékek egyenesen Németországból! Közkedvelt márka, melyre 2 év garanciát biztosítunk!

Bővebben...

 

Stamm Bodyfit

Stamm Bodyfit

Stamm Bodyfit - Minőség, Megbízhatóság, Szakértelem

Stamm Bodyfit termékek már kaphatóak hazánkban 2011 év elejétől. Nagysikerű termékek, melyek magas garanciákkal és bőséges választékkal állnak vásárlóink részére. Kiváló ár érték arányú termékek, melyek valóban megfizethető áron kerülnek forgalomba, amit folyamatosan kontrolálunk és extra akciókkal próbálunk vevőinknek kedveskedni!

Bővebben...

 

Matrix Fitness

Matrix Fitness

Matrix Fitness - Cél egyértelmű: Kereskedelmi minőségű felszerelések gyártása, amelyek az ipari szabványok betartásával a versenytársak fölé emelkedhetnek. Nos, ez megtörtént, de ez csak a kezdet! Minden alkalommal, mikor is megalkotnak egy új terméket felmerül a kérdés, "hogyan legyen jobb?" Talán ennek a hozzáállásnak köszönhető, hogy gépeink kevesebb karbantartást igényelnek mint a versenytársak termékei.

Bővebben...

 

Reebok

Reebok Fitnesz

Minőségi otthoni és professzionális gépek! Folyamatos fejlesztések, kutatások és tesztelések jellemzik a Reebok fitnesz márkát! Folyamatos újjításokkal probálják meghódítani a fitnesz termékek piacát. Ezeknek köszönhetően lett a Reebok fitneszgép család közismert és elterjedt az egész világon. A Reebok gépek tökéletesen megfelelnek a sport követelményeinek, több olimpiai csapat is Reebok gépekkel készült fel, melynek meg is lett az eredménye! A Reebok gépekkel megteheti az első lépést a siker felé!

Bővebben...

 

Tunturi - MFT

Tunturi - MFT koordinációs diszkek

Body Teamwork az MFT-től - Training koncepció, felszerelés és képzés

Az MFT, Ausztriában, Bécs közelében található főhadiszállásával piacvezető szerepet tölt be a koordinációs training területén Európában. Az MFT fejleszti ki, gyártja és terjeszti a koordinációs traininghez szükséges piacvezető sporteszközöket. Mint a koordinációs training koncepciójának, kurzusainak és felszereléseinek szállítója, az MFT nemzetközi viszonylatban is vezető szerepet tölt be.
Szabadalmaztatott és tudományosan analizált - Body Teamwork az MFT-től...
 
 

Üzlethálózatunk:

Budapest

Fitness szaküzlet

1076 Budapest Garay tér 20

Garay u. és Murányi u. sarka

+3630/430-1201

Nyitva tartás:

H-K: 10:00-18:00

Sz: 12:00-19:00

Cs-P: 10:00-18:00

Sz: minden páratlan héten 10:00-13:00

Zalaegerszeg

Központi iroda, raktár és szerviz

8900 Zalaegerszeg, Juhász Gyula út 15.

 

+3630/627-8603

+3630/627-7865

Nyitva tartás:

H-P: 08:00-16:00

Sz-V: zárva