Hírlevél feliratkozás:

Adatkezelési tájékoztató
Bejelentkezés:

Regisztrálok | Elfelejtett jelszó
Pénznem választó:
Díjnyertes, megbízható,
vásárlóbarát webáruház
Akár ingyenes
kiszállítás (részletek itt)
 

Termékkategóriák


OTP
Olcsóbbat.hu

 

Futópad teszt


Vital Force Explorer T1 futópad teszt

Vital Force Explorer T1 futópad teszt

Vital Force T1 futópad a saját márkás termékek első modelljei közül a ,,Nagy Testvér” .

A hazai bemutatkozás a várakozásokat is felülmúló eredményt hozott. Rövid időn belül elkapkodták az induló készleteket, aminek oka, hogy a kedvező árhoz kimagaslóan jó szolgáltatások párosulnak. Kategóriája meghatározó szereplőjévé válhat rövid időn belül. Ez a különös gonddal tervezett és a részletekben megbúvó finomságokat rejtő futópad, méltó lehet arra, hogy a forgalmazó cég nevét viselje és a saját márkás termékek közt zászlós hajóvá váljon.

Bővebben...

 

Treo T931 futópad teszt

Treo T931 futópad teszt

altHorizon Fitness Treo T931 futópad a Treo sorozat új modellje. Európában és már hazánkban is egy nagyon kedvelt futógép lett rövid idő alatt. Magyarországon is egyre népszerűbb, ez a kiváló árral rendelkező modell. Ezért is döntöttünk úgy, hogy teszteljük, kíváncsiak voltunk méltó maradt e a Horizon névhez a Treo T931. Bízunk benne, hogy cikkünk segítséggel lesz a vásárlásban és tájékozódásban!

Bővebben...

 

Horizon Adventure 1 plus futópad teszt

Horizon Adventure 1 plus futópad teszt

altAz alábbi cikkünkben a Horizon Fitness nagysikerű és közkedvelt Adventure Plus szériájának, az egyik legújabb modelljét, az Adventure 1-est tettük próbára. A Horizon Fitness a 2009/2010-es évben „dobta” piacra, az Adventure futópad szériáját, ami mára már az egész Európai, Ázsiai, Amerikai és az Ausztrál piacot is behálózta. Mutatja mind ezt, az-az igen széles ügyfélkör, melynek a száma évről-évre egyre gyarapszik valamint, a számos fitnesz stúdió, amelyben már a Horizon Fitness és az Adventure is bizonyította, hogy milyen is valójában a Német precizitás.

Bővebben...

 

Stamm Bodyfit Track 3019 futópad teszt

Stamm Bodyfit Track 3019 futópad teszt

altIsmételten belevágtunk egy újabb futópad tesztbe, aminek eredményeit az alábbiakban olvashatják. A Track 3019-es modell egy motoros futópad manuális dőlésszög állítással. Ez a futópad egy nagy mennyiségben eladott modell a kategóriájában, ezért is gondoltuk, hogy jobban szemügyre vesszük és megosztjuk Önökkel észrevételeinket, tapasztalainkat. Bízunk benne, hogy cikkünk segítséggel lesz a vásárlásban és tájékozódásban!

Bővebben...

 

Kettler Marathon TX1 futópad teszt

Kettler Marathon TX1 futópad teszt

Kettler Marathon TX1 futópad

 

A szóban forgó Kettler Marathon TX1-es futópadot a Zalaegerszegi üzletünkben vetettük alá intenzív terhelésnek. A futópadot kb 2 évig használtuk és tesztelgettük. Több hiba is előjött rajt, de összeségében kellemes erdeményről számolhatunk be az alábbiakban.

Bővebben...

 

Üzlethálózatunk:

Budapest

Fitness szaküzlet

1076 Budapest Garay tér 20

Garay u. és Murányi u. sarka

+3630/430-1201

Nyitva tartás:

H-K: 10:00-18:00

Sz: 12:00-19:00

Cs-P: 10:00-18:00

Sz: minden páratlan héten 10:00-13:00

Zalaegerszeg

Központi iroda, raktár és szerviz

8900 Zalaegerszeg, Juhász Gyula út 15.

 

+3630/627-8603

+3630/627-7865

Nyitva tartás:

H-P: 08:00-16:00

Sz-V: zárva