Hírlevél feliratkozás:

Adatkezelési tájékoztató
Bejelentkezés:

Regisztrálok | Elfelejtett jelszó
Pénznem választó:
Díjnyertes, megbízható,
vásárlóbarát webáruház
Akár ingyenes
kiszállítás (részletek itt)
 

Termékkategóriák


OTP
Olcsóbbat.hu

 

Futópad karbantartása


Hogyan válasszak futópadot, mire figyeljek?

Hogyan válasszak futópadot, milyen szempontokat tartsak szem előtt mi a Vital Force csapattal úgy gondoltuk meg próbálunk segíteni azoknak az embereknek, akik most állnak futópad vásárlás előtt.

Ezért a leggyakoribb kérdésekre ebben a cikkben megpróbálunk válaszolni.

Bővebben...

 

Futópad panel csere

Futópad panel csere - Sajnos előfordul egyes esetekben, hogy karbantartási feladatok elmulasztása végett (pl: futópad szilikonozásának elhanyagolása) tönkre megy a futópad vezérlő panelja. Általában ez a legfőbb ok, bár előfordult már, hogy egyéb ok miatt ment tönkre. Cégünk szakemberei megpróbálják megjavítani, de nem minden esetben lehetséges ez és ilyenkor muszáj cserélni a futópad vezérlését. Az alábbiakban ezt mutatjuk be Önöknek egy videóval és szöveges írással...

Bővebben...

 

Futópad kalibráció

Futópad kalibráció - Egyes esetekben szinte minden futópadot újra kell kalibrálni, van amelyik el állítódik és van amelyiket csak érdemes időnként újra kalibrálni, hogy pontos adatokat kapjunk folyamatosan a használat során. Ez a karbantartás azért is fontos, mert ha pl: megnyúlik a futószalag, akkor "hosszabb utat tesz" tesz meg a szőnyeg, így nem ad pontos adatokat, a távolság, a kalória, és a sebesség mérése sem lesz pontos...

Bővebben...

 

Futószalag feszességének beállítása

Futószalag feszességének beállítása - Nagyon fontos, hogy a futópadunk futószalagjának feszessége, mindig kellőképen feszes legyen. Amennyiben nem tarja karban a szalagot és nem ellenőrzi a szalag feszességét, úgy akár balesethez is vezethet a "rossz" futópad használata - ezért mindig ellenőrizzük le. Futószalag egy idő után megnyúlhat és ezáltal laza lesz, ezt az optimális használat érdekében mindig rendbe kell rakni. Ezt az alábbi videóval és egy rövid szöveges cikkel mutatjuk be Önöknek.

Bővebben...

 

Futópad kenése, szilikonozása

Futópad kenése, szilikonozása, olajozása - Sokszor kapunk olyan kérdést, hogy hogyan kell kenni, szilikonozni a futópadokat. Sajnos sok esetben nem mondják el az üzletekben a kereskedők ezt az alapvető karbantartási feladatot, pedig az egyik legfontosabb feladat lenne. Az alábbi cikkünkben bemutatjuk egy videóval, mely a gyári (általában futópadokhoz kapott) szilikon olajjal való kenést mutatja be. Ezt egy rövid szöveges írással is bemutatjuk, majd a szilikon spray-s megoldást is leírjuk. Reméljük hasznos lesz az Önök számára.

Bővebben...

 

Üzlethálózatunk:

Budapest

Fitness szaküzlet

1076 Budapest Garay tér 20

Garay u. és Murányi u. sarka

+3630/430-1201

Nyitva tartás:

H-K: 10:00-18:00

Sz: 12:00-19:00

Cs-P: 10:00-18:00

Sz: minden páratlan héten 10:00-13:00

Zalaegerszeg

Központi iroda, raktár és szerviz

8900 Zalaegerszeg, Juhász Gyula út 15.

 

+3630/627-8603

+3630/627-7865

Nyitva tartás:

H-P: 08:00-16:00

Sz-V: zárva