Hírlevél feliratkozás:

Adatkezelési tájékoztató
Bejelentkezés:

Regisztrálok | Elfelejtett jelszó
Pénznem választó:
Díjnyertes, megbízható,
vásárlóbarát webáruház
Akár ingyenes
kiszállítás (részletek itt)
 

Termékkategóriák


OTP
Olcsóbbat.hu

 

Horizon Fitness futópad felhasználói kényelem


alt

Kedves Vendégeink!

Ebben a menüpontban olyan hasznos információkat szolgáltatunk Önöknek, melyek alapján könnyedén eldönthetik, melyik és milyen futópadra van szükségük. Olyan technikai információkat közlünk, amiket eddig még senki nem tett meg, viszont elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy kellőképpen tájékozódjanak a futópadokról. Jelen cikkünkben a kiváló minőségű Horizon Fitness futópadok technikai tulajdonságait találhatják meg.

 

Horizon Fitness futópad - felhasználói kényelem

 

Ez a cikk a HORIZON FITNESS FUTÓPAD - VEZÉRLÉS folytatása!

alt

Amennyiben számít cégünk véleménye, mi elsősorban ezt a márkát ajánljuk otthoni vásárlásra. Nem pusztán azért, mert a Horizon Fitness márka magyarországi képviselete vagyunk, hanem azért is, mert ilyen technikai tulajdonságokkal, praktikákkal nem találkoztunk még az évek folyamán egyetlen egy márkánál sem! Ezt az alábbiakban Önök is észrevehetik.

 

Tartalom:

 • Miért válasszon futópadot?
 • Milyen szempontok szerint válasszunk futópadot?
 • Horizon Fitness FEATHERlight
 • Horizon Fitness CONTROLLEDdrop
 • Horizon Fitness COMPACTfold
 • Horizon Fitness UP & MOVE
 • Horizon Fitness FOLDsafe
 • Horizon Fitness BLUEbacklit
 • Horizon Fitness TELEMETRIE
 • Horizon Fitness iPOD Dockingstation
 • Horizon Fitness MP3 csatlakozás

 

Miért válasszon Futópadot?

 • Jól ismert, könnyen használható ajánlott mozgás érdekében

 • Általában az edzés intenzitása, a dőlészög és a sebesség is változtatható, amit a szabadban nem tudunk kivitelezni, és nem mindig adott olyan tájegység, ami erre alkalmas lehetne.
 • Támogatja a lábizmok és a csontok megerősítését
 • A szabadban történő futás során fellépő izületi problémák és fájdalmak elkerülése érdekében, hiszen a futópadokban komoly izületkímélő rendszerek találhatóak, melyeket még egy igen profi sportcipő sem tud helyettesíteni
 • Otthonában - esőben, hóban, fagyban, sárban... bármikor - kényelmesen edzhet
 • Mert az egyik legjobb kardió mozgásforma
 • Kiválóan alkalmas zsírégetésre, szálkásításra és erősítésre is
 • ... sorolhatnánk még rengeteg pozitív dolgot is, de ez a cikk most nem erről fog szólni Embarassed

Milyen szempontok szerint válasszunk futópadot?

 • Az egyik legfontosabb tényező a MOTOR - egy futópadban rengeteg féle motor található. Vannak egyenáramú és váltóáramú motorok (AC/DC motor), az egyik erősebb, a másik kevesebbet fogyaszt, találhatóak 1,5 Le -től akár 7 Le-ig motorok, de nem mindig a nagyobb a jobb! (Erre alább kitérünk bővebben.)
 • Nagyon fontos a futószalag mérete - egy rövid szűk futószalagon nem lehet kényelmesen futni, sétálni. Az adott magassághoz a megfelelő méretű szalagszélességet és -hosszt kell kiválasztani.
 • Elengedhetetlen az izületkímélő rendszer - de vajon melyiket válasszuk??
 • Garancia és szervizháttér - egy jó márkánál alapban komolyabb garanciákat adnak mint az átlag garanciális idő
 • Computer tulajdonságai - Ez igazából már kényelmi funkció, itt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mit is fog használni. Nem mindenkinek van szüksége 50-100 programra, van aki egy programot sem fog használni, és lehet, hogy többet fizet a vásárlásnál, mert az eladó rábeszélte egy ilyen futópadra. Nem mindenkinek van szüksége beépített LCD tévére. Ami fontos, hogy jól látható kijelzője legyen - sok kellemetlenségtől óvhatja meg magát.

Horizon Fitness FEATHERlight

alt

A Horizon Fitness FEATHERlight rendszer segítségével könnyedén, biztonságban összecsukhatjuk a futópadunkat mindenféle megerőltetés és szerelés nélkül. Két hidraulikus teleszkóp is segít, melyek nagyban megkönnyítik az összecsukást, meggátolva a visszacsapódást. A FEATHERlight rendszer az összecsukást támogatja hidraulikusan és lehetővé teszi a jelentős méretcsökkentést.

 

Horizon Fitness CONTROLLEDdrop

 

A Horizon Fitness controlled-Drop a futófelület kontrollált, hangtalan és terhelésmentes leengedését szolgálja. Továbbá itt is jelentkezik az a hidraulikus rendszer, mely nem engedi a futófelület hirtelen lecsapódását. Ez a funkció elengedhetetlen, ha kisgyermek van a családban.

Horizon Fitness COMPACTfold

A Horizon Fitness Evolve futópad modellek a hagyományos futópadokhoz képest 30%-al kevesebb helyet foglalnak. A COMPACTfold eddig nem is ismert tárolási lehetőségeket nyújt. Az Evolve futópad modellek összecsukott állapotban magasság x szélesség vonatkozásban 80%-al kevesebb helyet igényelnek, mint más, hagyományos otthoni futópadok. Két kézmozdulattal összecsukható ez az edzőgép és szinte mindensarokba, tárolóba befér – vízszintesen vagy függőlegesen is. Ugyanilyen gyors és egyszerű az újbóli felállítás, és máris kezdődhet az edzés az Evolve-val vagy Evolve Plusszal.

alt

Horizon Fitness UP & MOVE

alt

A Horizon Fitness Up&Move egy továbbfejlesztett szállítási rendszer a Paragon 408 és 508 Futópad modellek esetében. A négy szállítógörgő segítségével a futópad – megdöntés nélkül – összecsukható és a görgőkön eltolható.

 

Horizon Fitness FOLDsafe

 

A Horizon Fitness Fold Safe egy extra védelem a Horizon Fitness futópadoknál. Ez a rendszer az összehajtott futópadoknál lép szerepbe, ez a biztosítás garantálja, hogy a futópadot ne tudják lehajtani, szintén a gyermekek miatti védelem érdekében fejlesztette a Horizon Fitness mérnök- csapata. A Fold Safe biztosítás 80cm magasan található.

 

Horizon Fitness Telemetrie

 

A Horizon Fitness Telemetrie rendszer lehetővé teszi a vezetéknélküli pulzusmérést. Horizon futópadokhoz a Polar T34-es vagy a T31-es mellkasi övet ajánljuk. (csak a kódolatlan övek jók) A mellkasi övek segítségével EKG pontosságú pulzusmérést érhetünk el. A futópad automatikusan érzékeli az övet, és ha az van használatban, akkor arról olvassa le elsődlegesen az adatokat. A szívritmus-vezérelt programokhoz szükség van mellkasi övre.

 

Horizon Fitness BLUEbacklit

alt

A Horizon Fitness Blue backlit rendszer a kijelzőknél található. Ez a rendszer az egyes konzolok kijelzőjének az elnevezése. Olyan rendszer, ami bármilyen nézési szögből jól látható, könnyen olvasható és nagy felbontású. Kellemes kék háttérvilágítással rendelkezik.

 

 

 

 

 

 

Horizon Fitness iPOD - Dockingstation

alt

Egyes Horizon Fitness futópadokba be van építve egy iPOD-dokkoló állomás, melyre könnyedén csatlakoztathatjuk iPODunkat, és hallgathatjuk kedvenc zenéinket edzés közben. Általában azokba a Horizon Fitness futópadokba, amikben található iPOD-dokkoló, beépítettek még hangszórókat is és fülhallgató kimenetet. Könnyedén szórakozhatunk edzés közben. Az iPOD használható a futópad kijelzőjének billentyűzetéről is, de használhatjuk magáról az iPODról is.

 

 

 

 

Horizon Fitness MP3 csatlakoztatásalt

 

Hasonlóan mint az iPOD-dokkoló esetében, a Horizon Fitness futópadokban (modellfüggő) található MP3 csatlakoztatási lehetőség is. Itt is megtalálhatóak a beépített hangszórók. Könnyedén szórakozhatunk edzés közben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elöző cikkünk a következő linkre kattintva megtekinthető: HORIZON FITNESS FUTÓPAD - IZÜLETKÍMÉLŐ RENDSZEREK ÉS FUTÓSZALAGOK

 

 

Cikkünket folytatjuk a Horizon Fitness futópad felhasználói kényelem címmel

 

 

További cikkjeink:

HORIZON FITNESS FUTÓPAD - VEZÉRLÉS

HORIZON FITNESS FUTÓPAD - IZÜLETKÍMÉLŐ RENDSZEREK ÉS FUTÓSZALAGOK

 

Horizon Fitness futópad - vezérlők és -vezérlés rendszerek

Üzlethálózatunk:

Budapest

Fitness szaküzlet

1076 Budapest Garay tér 20

Garay u. és Murányi u. sarka

+3630/430-1201

Nyitva tartás:

H-K: 10:00-18:00

Sz: 12:00-19:00

Cs-P: 10:00-18:00

Sz: minden páratlan héten 10:00-13:00

Zalaegerszeg

Központi iroda, raktár és szerviz

8900 Zalaegerszeg, Juhász Gyula út 15.

 

+3630/627-8603

+3630/627-7865

Nyitva tartás:

H-P: 08:00-16:00

Sz-V: zárva