Hírlevél feliratkozás:

Adatkezelési tájékoztató
Bejelentkezés:

Regisztrálok | Elfelejtett jelszó
Pénznem választó:
Díjnyertes, megbízható,
vásárlóbarát webáruház
Akár ingyenes
kiszállítás (részletek itt)
 

Termékkategóriák


OTP

Horizon Fitness Ellipszisjárók - felhasználói kényelem


Horizon Fitness Ellipszisjárók - felhasználói kényelem

Horizon Fitness Ellipszisjárók - felhasználói kényelem

Ebben a cikkünkben, bemutatjuk a Horizon Fitness ellipszisjárók néhány kényelmi és praktikai funkcióját. reméljük tudunk segíteni azoknak akik ellipszisjáró vásárlás előtt állnak. Röviden miről is lesz szó: Compact fold - összehajtás, USB rendszerek

 

 

Horizon Fitness Ellipszisjárók - felhasználói kényelem

Cikk Tartalma:

  • Horizon Fitness - Ellipszisjáró - Compact Fold
  • Horizon Fitness - Ellipszisjáró - USB

 

A crosstrainerek kiválóan alkalmasak a hosszútávú, kitartó edzésekhez. Népszerűségét az alsó- és felsőtestedzés egyidejű, hatékony kombinációjának köszönheti. Ez az egész testet érintő edzés a fel és le mozgásaival a kocogás mechanizmusára támaszkodik, de többet nyújt egy egyszerű step edzésnél. A Horizon Fitness Crosstrainer ezt a népszerű edzésformát következetesen ötvözi a dizájnnal és a megbízható minőséggel.

Az elliptikus trénerek világszerte növekvő kategóriája a teljes testet megmozgató edzésnek és az edzőtermek leginkább használt készülékei.
A Horizon Fitness elliptikus trénerei a különlegesen izületkímélő és hatékony edzés érdekében felveszik a test folyamatos és természetes mozgását. A gép elősegíti kitartását, miközben a lebegés érzését biztosítja. Elülső meghajtásával elliptikus trénerünk kifejezett ellipszist ír le.
A sarok megemelésével a hatékonyság meghaladja a step-edzését és a hátulsó meghajtású cross-tréner fel-le mozgásának hatékonyságát. Csakúgy mint a gyaloglásnál és a sífutásnál, a teljes lábizomzat igénybevételére sor kerül.
 

Horizon Fitness Ellipszisjárók - felhasználói kényelem

 

Horizon Fitness - Ellipszisjáró - Compact Fold: alt

 
COMPACT fold

Az Andes széria fel van szerelve az un. COMPACT fold rendszerrel, mely jelentősen megkönnyíti a készülék helytakarékos tárolását. Mindössze kettő mozdulattal összecsukható az elliptikus tréner edzés után.
A szállító görgők segítségével az Andes modellek esetében összecsukott állapotban is nagyon könnyű a mozgatás. Összecsukva kb. a teljes méretének 50%-át éri el. A készülék újbóli kinyitásához szintén csak kettő mozdulatra van szükség. Ezzel a módszerrel nem kell többé kerülgetnie az ellipszisjárót a nappali közepén, tényleg bárki könyeddén összecsukhatja és eltolhatja bárhova. Természetesen az ellipszisjáró összecsukott állapotban is biztonságos és gyermekek nem tudják lehajtani, tehát az a veszély, hogy rájuk esne nem áll fent!
 
 
alt
 
 
 
 
 

Horizon Fitness - Ellipszisjáró - USB:

 
Az USB csatlakozási lehetőség lehetővé teszi a számítógéphez való csatlakozást, egyszerűen és könnyedén. Ez egyrészt lehetővé teszi a szoftverek frissítését USB csatlakozón keresztül, illetve elősegíti a szervizes hibakeresést. (egyes modelleknél még a különböző számítógépes szoftverekhez is használható számítógéppel vagy Tv-vel együtt) Segítségével akár interaktívan is edzhetünk. Például erre a célra szolgál a FitViewer edzésszoftver is.
 
 
alt
 
 
Esetlegesen további kérdéseik lennének a fent leírtakkal kapcsolatban, bátran lépjenek kapcsolatba ügyfélszolgálatunkal!
 
 

Horizon Fitness Ellipszisjárók - felhasználói kényelem

Üzlethálózatunk:

Budapest

Fitness szaküzlet

1076 Budapest Garay tér 20

Garay u. és Murányi u. sarka

+3630/430-1201

Nyitva tartás:

H-P: 10:00-20:00

Szo: 10:00-13:00

Zalaegerszeg

Központi iroda, raktár és szerviz

8900 Zalaegerszeg, Baross Gábor u 2/f

 

+3630/627-8603

+3630/627-7865

Nyitva tartás:

H-P: 08:00-18:00

Szo: zárva