Hírlevél feliratkozás:

Adatkezelési tájékoztató
Bejelentkezés:

Regisztrálok | Elfelejtett jelszó
Pénznem választó:
Díjnyertes, megbízható,
vásárlóbarát webáruház
Akár ingyenes
kiszállítás (részletek itt)
 

Termékkategóriák


OTP
Olcsóbbat.hu

 

Egészségpénztárak


Egészségpénztárak és Utalványok

A Fitness-Vital Trade Kft. (Vital Force szaküzlet és edzőterem is) szerződésben áll több egészségpénztárral, ezzel lehetőséget nyújtva a még szélesebb fizetési lehetőségekre. Természetesen többféle módon tud egészségpénztár-kártyájával fizetni. Cégünknél nem csak egészségpénztár-kártyával történő fizetés lehetséges. Elfogadjuk az Üdülési csekket, a Ticket Compliments ajándékutalványokat, Ticket Wellness Egészségpénztári utalványokat és a Ticket Service Beiskolázási utalványokat (A Service utalvány csak Július 1-től Október 31-ig fogadható el!!!) is!

Egészségpénztári fizetési lehetőségek:

  • Számla ellenében készpénzes (bankkártyás, hitelkártyás...) fizetés (számlát kap az Ön adataival, melyet el kell juttatni az egészségpénztárnak és visszautalják az összeget)
  • Egészségpénztár-kártyával történő fizetés (Helyszínen valamelyik üzletünkben lehúzzuk a kártyáját, és kiállítjuk a számlát, melyet a továbbiakban mi intézünk a pénztárakkal)
  • Egészségpénztár kártyával történő fizetés (Otthonában (mobil terminálunkkal) lehúzzuk a kártyáját, és kiállítjuk a számlát, melyet a továbbiakban mi intézünk a pénztárakkal. Ezt a lehetőséget, kérjük, a termékek kiszállítása előtt közölje munkatársunkkal!) - Jelenleg nem aktív szolgáltatás! 2010.06.01
  • Helyszínen telefonos egyeztetéssel (Otthonában telefonon engedélyeztetjük a pénztárral a tranzakciót, majd zárolják a számláján az adott összeget.) - Kérjük ennél a fizetési módnál is egyeztessenek kiszállítás előtt kollégánkkal, ellenkező esetben nem tudjuk elfogadni így a fizetést!

 

Kérjük egészségpénztár-kártyás vagy utalványos vásárlását minden esetben előre jelezze!

 

Általános tudnivalók egészségpénztár-kártyához:

1. A kínálatunkban szereplő sportszerek és gyógyászati segédeszközök elszámolhatók lettek, anélkül, hogy a szerződéskötés megtörtént volna. Ez azt jelenti, hogy ha nem találja meg az Ön egészségpénztárát a felsorolt listában, akkor sem kell elkeseredni, hiszen ettől függetlenül elszámolhatja a tranzakciót. Kérjük, hogy a vásárlás előtt a biztonság kedvéért érdeklődjön az Ön pénztáránál is.

2. A sporteszközök SZJA-köteles termékekké váltak. Ez azt jelenti, hogy adóbevalláskor a tranzakciót fel kell tüntetni és az adót vissza kell fizetni a termék után.

3. Gyógyászati segédeszközeink, illetve a megváltozott egészségi állapotú személyek életvitelét megkönnyítő eszközök a jövőben is adómentesek maradtak.

Kérjük a fenti infókról érdeklődjön egészségpénztáránál, mert az elmúlt időkben, többször is volt módosítás -így nem biztos, hogy naprakészek a fenti információk!

Tisztelt Vásárlóink!

Értesítjük Önöket, hogy 2010.05.01-től nem áll módunkban elfogadni a MEDISMART csoportba tartozó egészségpénztár-kártyákat terminálon való lehúzással. Természetesen készpénzes vásárlásnál az egészségpénztár nevére kiállított számlával el tudjuk fogadni.

Ilyen kártyák: Dimenzió, Generali, Postás, Provita.

 

Figyelem! A fenti cikkünk nem minősül teljes körű tájékoztatásnak, kérjük ezt vegyék figyelembe vásárláskor és tájékozódjanak az aktuális jogszabályokról és esetleges adóterhekről! Az esetleges jogszabályi változtatásokért felelősséget nem tudunk vállalni!

Vásároljon sporteszközt, futópadot, szobakerékpárt, ellipszis trénert, evezőpadot... egészségpénztári kártyával!

Üzlethálózatunk:

Budapest

Fitness szaküzlet

1076 Budapest Garay tér 20

Garay u. és Murányi u. sarka

+3630/430-1201

Nyitva tartás:

H-K: 10:00-18:00

Sz: 12:00-19:00

Cs-P: 10:00-18:00

Sz: minden páratlan héten 10:00-13:00

Zalaegerszeg

Központi iroda, raktár és szerviz

8900 Zalaegerszeg, Juhász Gyula út 15.

 

+3630/627-8603

+3630/627-7865

Nyitva tartás:

H-P: 08:00-16:00

Sz-V: zárva