Hírlevél feliratkozás:

Adatkezelési tájékoztató
Bejelentkezés:

Regisztrálok | Elfelejtett jelszó
Pénznem választó:
Díjnyertes, megbízható,
vásárlóbarát webáruház
Akár ingyenes
kiszállítás (részletek itt)
 

Termékkategóriák


OTP
Olcsóbbat.hu

 

Cégünkről


altAz egészséges életmód térhódításával a rendszeres testedzésnek, a szabadidő aktív eltöltésének egyre nagyobb szerep jut. Ennek köszönhetően a nálunk fejlettebb ipari országokhoz hasonlóan hazánkban is folyamatosan növekszik a sportszer- és fitnesztermékek iránti érdeklődés.

 

 

Cégünk az Önök rendelkezésére áll, hogy megtalálja mindenki a számára legoptimálisabb fitneszgépet.

Arra törekszünk, hogy megfelelő árban megfelelő gépet tudjunk adni bárkinek, és mindemellett megfelelő garanciát! Ezért is büszkén mondhatjuk el, hogy Ön több mint 5000 termék és több mint 80 világmárka közül választhat, melyek szinte mindegyike (legjobb tudomásunk szerint :-) ) cégünknél a legolcsóbb és nálunk kapja a legtöbb garanciát rá! Cégünk több márkának a kizárólagos forgalmazója Magyarországon, ezért is tudunk megfelelő árakat és ár/érték-arányokat biztosítani.

Cégünk 2006-ban kezdte meg működését Zalaegerszegen. 2007-ben megnyitottuk a város legnagyobb Női fitness stúdióját, mely közel 200nm volt. Szerencsére a folyamatos fejlődéseknek és munkatársaink hozzáállásának köszönhetően, hamar ki is nőttük ezt a helyet. Azóta tovább fejlesztettük stúdiónkat, és így már több mint 500nm-en sportolhatnak edzhetnek, Hölgy vendégeink. Ezzel a számmal, már nagy valószínüséggel, Magyarország legnagyobb Női Fitness terme címre is pályázhatnánk.

 

Cégünk 2006 év végétől "lépett" az internetes kereskedelmbe is, mely mára már olyan szinten nőtte ki magát, hogy jelenleg (2011 Augusztus) 28 weboldallal rendelkezünk. Országosan ismert és elismert szaküzletekkel és internetes üzletekkel rendelkezünk, melyek több díjat is nyertek - természetesen nem "mondvacsinált" díjakat, hanem nyomon követhetőeket..

Cégünk 2008-ban megnyitotta Zalaegerszegi fitnesz szaküzletét, szervizét és raktárját (180 nm üzlet + szerviz + raktár).

Cégünk 2009 novemberétől a világhírű Horizon Fitness és Vision Fitness hivatalos és kizárólagos magyarországi képviselete és márkaszervize. E termékeinkre is biztosítjuk az uniós árakat és az uniós garanciákat.

Cégünk 2009 év végétől a szintén világhírű BEST BODY NUTRITION táplálékkiegészítő gyártó és forgalmazó cég magyarországi hivatalos és kizárólagos forgalmazója volt 2012.01.01-ig. Termékeink között megtalálhatók futópadok, szobakerékpárok, ellipszisjárók, lépcsőzőgépek, evezőgépek, kondigépek, táplálékkiegészítők, pulzusmérő órák, outdoor órák, sport órák, karórák, fitness - wellness kiegészítők...stb, egyszóval minden, ami a sporttal kapcsolatos.

Cégünk 2010. október 20-tól megnyitotta új bemutatótermét 150 nm-en Budapesten, a VIII. Mária u 29. sz. alatt. Így a jövőben már nem csak a Dunántúlon, hanem a fővárosban is megtekinthetik illetve kipróbálhatják termékeinket. Továbbá létrehoztunk egy új szervizegységet és -csapatot, akik állnak vásárlóink és érdeklődőink rendelkezésére!

Cégünk 2011-ben megnyitotta Tiszántúli szervizést is, melyet Nyíregyházán találhatnak meg. Így szinte az ország teljes területén tudunk már szervizes segítséget nyújtani, még gyorsabban mint eddig. Szakképzett munkatársaink állandóan a rendelkezésükre állnak. Hamarosan egy Tiszántúli üzlettel is segítjük vásárlóinkat akik megtekinthetik legkeresettebb és legsikeresebb fitness gépeinket.

Cégünk 2011 februárjától a Német Stamm Germany, Stamm Bodyfit, Omni fitness és a Rebel termékek kizárólagos forgalmazója és szervize. Ezen márkák kis és nagykereskedését is cégünk látja el kizárólagosan. Minden Stamm és Omni termékre 2 vagy 2+ év garancia van, így biztos lehet abban, hogy minőségi terméket vásáról, mely egyenesen Németországból érkezik kis hazánkba.

Cégünk 2011 Szeptemberében megnyitotta Nyíregyházi üzletét és szervizét is, mely a belvárosban található a Luther utca 5 szám alatt. 100nm-en várjuk az ide látogató ügyfeleinket is. Üzletünkben szinte minden sláger termékünket megtekinthetik és kipróbálhatják. Üzletünkben ugyanúgy mint központunkban, minden fizetési mód választható, így egészségpénztárral, üdülési csekkel, bankkártyával, készpénzel...stb szeretne fizetni, nyugodtan megteheti. Szeretettel várjuk Nyíergyházi kirendeltségünkön is!

Cégünk 2012 Március elsején megnyitotta az ország egyik legnagyobb bemutatótermét Budapesten a China Mart nagykereskedelmi központban és irodaházban. Több száz négyzetméteren várjuk a hozzánk ellátogató ügyfeleinket, akik számtalan termékünket ki tudnak próbálni és akár el is tudják vinni, mivel egyúttal egy központi raktárat is alakítottunk ki. Ingyenes parkolás, személyi liftek, teherliftek és mozgatható rámpák biztosítják a termékeink gyors és könnyű pakolását. Jöjjön el hozzánk és vásároljon kényelmesen, amíg kollégáink megcsinálják a papírmunkát és összekészítik a csomagot, a szomszéd étteremben akár meg is ebédelhet, vagy elfogyaszthat egy kávét... Budapesten a VIII. kerületben lévő üzletünket elköltöztettük a fenti üzletünkbe, mivel nagyon rossz volt a parkolási lehetőség. Új üzletünk nagyon jól és könnyedén megközelíthető, hiszen szinte előttünk tud lehajtani a z M0-ról, vagy az M3-ról is. Szeretettel várjuk új és régi ügyfeleinket az ország egyik legnagyobb bemutatótermében, több száz négyzetméteren!

Cégünk 2013-ban is töretlenül folytatja munkáját, így bővítettük kínálatunkat és újabb márkák kizárólagos Magyar importőrei és képviselete lettünk! Ilyen márkák: az Iron Gym húzódzkodó rudak (2012-től), Adidas teljes ping pong felszerelés és ruházat, Matrix Fitness professzionális studió fitneszgépek, Impulse fitness professzionális studió fitneszgépek, BCE és Riley Angol Biliárd és Snooker asztalok, kiegészítők, Buffalo sport játékok (biliárd asztalok, léghoki asztalok, csocsó asztalok, póker termékek...stb, több száz terméket érintve), rollerek, gördeszkák és egyéb sportjátékok, melyek színesítik kínálatunkat. Bővítettük Budapesti központunkat a 15. kerületben, további 150nm-el, jelentősen növeltük raktárkészletünket és bővítettük szervizünket is! Továbbá növeltük személyzetünk létszámát is, így még több segítőkész munkatársunk várja Önöket a jövőben!

Cégünk 2014 Márciusában egy új raktárközpontot hozott létre, mely a 1152 Budapest Székely Elek u 11 szám alatt található! Ebbe a csarnokba költöztettük szervizünket és raktárközpontunkat! Így ma már nem csak Magyarország egyik legnagyobb bemutatótermével, de egyik legnagyobb sportszer raktárával is büszkélkedhetünk!

Cégünk 2014. szeptember 01 -én megnyitotta új Pécsi szaküzletét és szervizét, így már az ország déli részén, baranya megyében is jelen vagyunk szaküzlettel és szervizzel egyaránt! Az új boltunk címe: 7622 Pécs Vasút u2. Bemutatótermünkben több mint 250nm-en tekintheti meg kiállított fitnesz gépeinket, sportjátékainkat és kiegészítő termékeinket!

Cégünk 2015 Júniusában megnyitotta Zalaegerszegi központi irodáját, raktárát és szervizét. Így minden belföldi és nemzetközi szállítmányunk innen indul ki, és ide érkezik be. Logisztikai központunkban áruátvételre vásárlóinknak is lehetősége van.

....

Vital Force - Minden Ami Fitness

Várjuk kis- és nagykereskedők jelentkezését is!

A fent leírtakban láthatják, hogy cégünk folyamatosan azon dolgozik, hogy megfelelő termékeket, megfelelő áron és a megfelelő minőségben tudjuk az Önök rendelkezésére bocsájtani. Minden olyan márkát, mely valamilyen szinten problémás, vagy rossz minőségű, levesszük listáinkból és nem forgalmazzuk, így biztosan csak minőséget tud rendelni nálunk!

 

Természetesen az interneten történő rendelés bizalom kérdése. Számunkra a legfontosabb vásárlóink egészsége és elégedettsége!

Legsikeresebb terméktípusaink:

 1. Futópad
 2. Szobakerékpár - ergométer
 3. Ellipszisjáró ergométer
 4. Lépcsőzőgép - taposógép
 5. Evezőgép
 6. Kombinált edzőgépek (lapsúlyos és tárcsasúlyos)
 7. Sport játékok - biliárd, csocsó - léghoki....
 8. Rollerek
 9. Súlyok és rudak
 10. Boksz felszerelések

Legközkedvelt márkáink:

 1. Horizon Fitness
 2. Vision Fitness
 3. Christopeit sport
 4. Iron Gym
 5. Buffalo
 6. Adidas
 7. Impulse Fitness
 8. Matrix Fitness
 9. Omni Fitness
 10. Vicore Fitness

Vital Force - Uniós ár és Uniós garancia!

Üzlethálózatunk:

Budapest

Fitness szaküzlet

1076 Budapest Garay tér 20

Garay u. és Murányi u. sarka

+3630/430-1201

Nyitva tartás:

H-K: 10:00-18:00

Sz: 12:00-19:00

Cs-P: 10:00-18:00

Sz: minden páratlan héten 10:00-13:00

Zalaegerszeg

Központi iroda, raktár és szerviz

8900 Zalaegerszeg, Juhász Gyula út 15.

 

+3630/627-8603

+3630/627-7865

Nyitva tartás:

H-P: 08:00-16:00

Sz-V: zárva