Pénznem választó

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres

Termékkategóriák

Egészségpénztárak

Egészségpénztárak és Utalványok

A Fitness-Vital Trade Kft. (Vital Force szaküzlet és edzőterem is) szerződésben áll több egészségpénztárral, ezzel lehetőséget nyújtva a még szélesebb fizetési lehetőségekre. Természetesen többféle módon tud egészségpénztár-kártyájával fizetni. Cégünknél nem csak egészségpénztár-kártyával történő fizetés lehetséges. Elfogadjuk az Üdülési csekket, a Ticket Compliments ajándékutalványokat, Ticket Wellness Egészségpénztári utalványokat és a Ticket Service Beiskolázási utalványokat (A Service utalvány csak Július 1-től Október 31-ig fogadható el!!!) is!

Egészségpénztári fizetési lehetőségek:

  • Számla ellenében készpénzes (bankkártyás, hitelkártyás...) fizetés (számlát kap az Ön adataival, melyet el kell juttatni az egészségpénztárnak és visszautalják az összeget)
  • Egészségpénztár-kártyával történő fizetés (Helyszínen valamelyik üzletünkben lehúzzuk a kártyáját, és kiállítjuk a számlát, melyet a továbbiakban mi intézünk a pénztárakkal)
  • Egészségpénztár kártyával történő fizetés (Otthonában (mobil terminálunkkal) lehúzzuk a kártyáját, és kiállítjuk a számlát, melyet a továbbiakban mi intézünk a pénztárakkal. Ezt a lehetőséget, kérjük, a termékek kiszállítása előtt közölje munkatársunkkal!) - Jelenleg nem aktív szolgáltatás! 2010.06.01
  • Helyszínen telefonos egyeztetéssel (Otthonában telefonon engedélyeztetjük a pénztárral a tranzakciót, majd zárolják a számláján az adott összeget.) - Kérjük ennél a fizetési módnál is egyeztessenek kiszállítás előtt kollégánkkal, ellenkező esetben nem tudjuk elfogadni így a fizetést!

 

Kérjük egészségpénztár-kártyás vagy utalványos vásárlását minden esetben előre jelezze!

 

Általános tudnivalók egészségpénztár-kártyához:

1. A kínálatunkban szereplő sportszerek és gyógyászati segédeszközök elszámolhatók lettek, anélkül, hogy a szerződéskötés megtörtént volna. Ez azt jelenti, hogy ha nem találja meg az Ön egészségpénztárát a felsorolt listában, akkor sem kell elkeseredni, hiszen ettől függetlenül elszámolhatja a tranzakciót. Kérjük, hogy a vásárlás előtt a biztonság kedvéért érdeklődjön az Ön pénztáránál is.

2. A sporteszközök SZJA-köteles termékekké váltak. Ez azt jelenti, hogy adóbevalláskor a tranzakciót fel kell tüntetni és az adót vissza kell fizetni a termék után. Azonban 75.000,- ft körüli összeg / fő adómentesen vásárolható le. Amennyiben egy kártyatulajdonosnak több kedvezményeztje van az annyiszor 75.000,- ft -ot jelent adómentesen! például: egy futópad vásárlásnál ahány kedvezményezett, annyi x 75.000,- Ft azaz 300.000,- Ft a futópad akkor 4 kedvezményezettel adómentesen megvásárolható a termék.
Készpénzes fizetés esetén ezt a pénztárak automatikusan elvégzik, kártyás fizetés esetén a pénztártagnak kell gondoskodnia erről.

3. Gyógyászati segédeszközeink, illetve a megváltozott egészségi állapotú személyek életvitelét megkönnyítő eszközök a jövőben is adómentesek maradtak.

Kérjük a fenti infókról érdeklődjön egészségpénztáránál, mert az elmúlt időkben, többször is volt módosítás -így nem biztos, hogy naprakészek a fenti információk!

Tisztelt Vásárlóink!

Értesítjük Önöket, hogy 2010.05.01-től nem áll módunkban elfogadni a MEDISMART csoportba tartozó egészségpénztár-kártyákat terminálon való lehúzással. Természetesen készpénzes vásárlásnál az egészségpénztár nevére kiállított számlával el tudjuk fogadni.

Ilyen kártyák: Dimenzió, Generali, Postás, Provita.

 

A Fitness-Vital Trade Kft. által elfogadott egészségpénztári kártyák:


alt

K&H Medicina Egészségpénztár
1124 Budapest, Lejtő u. 17/a.

alt

Allianz Hungária Egészségpénztár
1027 Budapest, Kapás u. 6-12.

alt

OTP Országos Egészségpénztár
1051 Budapest,
Mérleg u. 4.

alt

MKB Egészségpénztár
1821 Budapest,
Váci u. 38.

alt

Dimenzió Egészségpénztár
1013 Budapest, Krisztina krt 32.

alt

Erste-Harmónia Egészségpénztár
1013 Budapest,
Krisztina krt. 32.

alt

Credit Suisse Egészségpénztár
1074 Budapest,
Rákóczi u. 70-72.

alt

Patrónus Egészségpénztár
9024 Győr,
Marcalvárosi aluljáró B/3.

alt

Fitt Egészségpénztár
1113 Budapest,
Kosztolányi tér 5.

alt

Uniqa Egészségpénztár
1143 Budapest,
Semsey A. u. 25.

alt

Balzsam Egészségpénztár
7622 Pécs,
Siklósi u. 22.

alt

PRO V1TA Egészségpénztár
1075 Budapest,
Károly krt. 3/a. III.7.

alt

Budai Egészségpénztár
1115 Budapest,
Bogyó u. 8.

alt

Aranykor Egészségpénztár
1061 Budapest,
Andrássy út 40-42.

alt

Patika Egészségpénztár
1081 Budapest,
Kiss József u. 8.

alt

Évgyűrűk Egészségpénztár
1066 Budapest,
Teréz krt. 42-44.

alt

Kardirex Egészségpénztár
9024 Győr,
Táncsics M. u. 43.

alt

Tempo Egészségpénztár
1025 Budapest,
Nagybányai út 92.

alt

Egészségért Országos Önkéntes Egészségpénztár
1037 Budapest,
Kunigunda útja 60.

alt

Quaestor Országos Önkéntes Egészségpénztár
1054 Budapest,
Báthori u.4.

alt

Új Pillér

Budapest
1145 pf. 371.

alt

Vasutas Egészségpénztár
1062 Budapest,
Nyugati tér 1-2.

 

 

Ha nem találja egészségpénztárát a felsorolt listában, akkor sem kell elkeseredni, hiszen ettől függetlenül elszámolhatja a tranzakciót. Kérjük, hogy a vásárlás előtt a biztonság kedvéért érdeklődjön az Ön pénztáránál is.

 

Vásároljon sporteszközt, futópadot, szobakerékpárt, ellipszis trénert, evezőpadot... egészségpénztári kártyával!